Voedingscoach
By Lauren personal trainer in Rotterdam met een bal

Voedingscoach voor een gezondere en sterkere jij!

Als voedingscoach kan ik je helpen om gezonder en sterker te worden. Samen stellen we een persoonlijk voedingsplan op dat past bij jouw levensstijl en doelen. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, of gewoon gezonder wilt eten, ik sta voor je klaar om je te begeleiden en te ondersteunen.

Wil je gebruikmaken van mijn diensten als voedingscoach? Neem dan nu contact op!

Waarom kies je voor mij als voedingscoach?

Als jouw voedingscoach bied ik je niet alleen professionele begeleiding, maar ook een diepgaand begrip van de uitdagingen en behoeften die gepaard gaan met het streven naar een gezondere levensstijl.

Mijn aanpak is persoonlijk en volledig afgestemd op jouw unieke situatie. Samen stellen we een plan op dat niet alleen effectief is, maar ook perfect bij jouw levensstijl past. Mijn begeleiding gaat verder dan alleen voeding; ik help je om een gezonde relatie met eten te ontwikkelen en ondersteun je bij het maken van duurzame keuzes.

Daarnaast ben ik er voor je bij elke stap van je reis. Of je nu obstakels moet overwinnen of successen wilt vieren, samen maken we jouw doelen haalbaar. Mijn motivatie en ondersteuning helpen je om gemotiveerd te blijven en je gestelde doelen te bereiken.

Graag vertel ik je iets over mezelf en mijn verhaal, dat de drijvende kracht is achter ByLauren. Al van jongs af aan leef ik met Cystic Fibrosis, ook wel taaislijmziekte genoemd. Deze uitdaging heeft me gedreven om in beweging te blijven en mijn lichaam zo sterk en gezond mogelijk te houden.
Mijn persoonlijke ervaringen hebben me geleerd hoe belangrijk het is om goed voor je lichaam te zorgen en daar hoort gezond eten zonder twijfel bij. Als voedingscoach krijg ik de kans om mensen te helpen op meerdere vlakken.

ByLauren personal training Rotterdam contact
ByLauren personal training Rotterdam contact

 

Dit is hoe ik als voedingscoach te werk ga

Als voedingscoach begin ik met een grondige analyse van je huidige eetgewoonten en levensstijl. Op basis daarvan geven we samen vorm aan een voedingsplan dat niet alleen effectief is, maar ook haalbaar en duurzaam op de lange termijn. Hierbij houd ik rekening met jouw smaakvoorkeuren, dagelijkse routines, en eventuele gezondheidsproblemen.

Naast het opstellen van een voedingsplan, bied ik ook begeleiding en coaching om je te helpen gemotiveerd te blijven en je doelen te bereiken. Dit kan variëren van wekelijkse check-ins tot intensievere begeleiding, afhankelijk van jouw behoeften. Samen werken we aan het overwinnen van obstakels en het vieren van jouw successen, groot en klein.

Personal training

Voor veel cliënten combineer ik personal training met voedingscoaching. Zo behalen we samen de allerbeste resultaten. Je vindt mijn personal training studio en voedingscoaching in de Jacob Catsstraat in Rotterdam

By Lauren personal trainer in Rotterdam met een bal