ByLauren personal training Rotterdam contact

Over ByLauren

Welkom bij ByLauren, een passieproject en levensmissie, geboren uit mijn persoonlijke reis. Ik ben Lauren en mijn verhaal is de drijvende kracht achter dit bedrijf. Al van jongs af aan leef ik met Cystic Fibrosis, ook wel taaislijmziekte genoemd. Deze uitdaging heeft me gedreven om in beweging te blijven en mijn lichaam zo sterk en gezond mogelijk te houden.

In de gezellige Jacob Catsstraat in Rotterdam Noord vind je de studio van ByLauren Training. Deze intieme, kleinschalige personal training studio is ontworpen met één idee in gedachten: de klant staat centraal. Of je nu een beginner bent of al verder gevorderd, de trainingen worden volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Naast de fysieke workouts is voeding essentieel voor het behalen van je doelen. Met de ByLauren Coaching app krijg je inzicht in je eigen voedingspatroon, hou je trainingen bij en kies de vorm van coaching die het beste bij jou past.

Of je nu wilt afvallen, aankomen of gewoon even wilt ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven, bij ByLauren ben je aan het juiste adres. Ik zet me in om iedereen, stap voor stap, een beetje gezonder en gelukkiger te maken.