Personal trainer Rotterdam
ByLauren personal training Rotterdam contact

Personal trainer in Rotterdam: persoonlijk maatwerk!

Als personal trainer in Rotterdam weet ik inmiddels één ding zeker: ieder lichaam is uniek en sporten is voor iedereen gezond. Mijn naam is Lauren en ik ben personal trainer in Rotterdam. De trainingen die ik geef zijn ontstaan als passieproject en als levensmissie; sporten kan je gezond maken en houden!

Ik leef mijn hele leven al met de ziekte Cystic Fibrosis, ook wel taaislijmziekte genoemd. Deze uitdaging heeft me gedreven om in beweging te blijven en mijn lichaam zo sterk en gezond mogelijk te houden. Trainen is voor mij persoonlijk zo waardevol dat ik de kracht van trainingen op maat aan iedereen wil laten voelen.
Daarom ben ik begonnen met personal training in Rotterdam.

Gratis adviesgesprek plannen voor een personal training in Rotterdam? Neem direct contact op met mij.

Personal training in Rotterdam op maat

Personal training is effectief en persoonlijk. Alles is gericht op jouw doelen, wensen en mogelijkheden terwijl het programma je wel uitdaagt en stevig aan het werk zet.

Als personal trainer in Rotterdam ben ik enorm gepassioneerd over de mogelijkheden van persoonlijke trainingen. Een van de grootste pluspunten is de gepersonaliseerde aanpak die ik je kan bieden. Door jou te leren kennen, jouw doelen te begrijpen en rekening te houden met jouw fysieke capaciteiten, kan ik een programma op maat ontwikkelen dat precies bij jou past. Of je nu traint voor een specifiek sportevenement, wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gewoon gezonder wilt worden, ik kan een plan opstellen dat jou daarbij ondersteunt.

 

Motivatie

Als personal trainer in Rotterdam weet ik als geen ander hoe ik je kan ondersteunen en motiveren.Fitter worden kan soms uitdagend zijn, met ups en downs, en het is mijn taak om je door die momenten heen te loodsen. Ik sta klaar om je aan te moedigen, te inspireren en je te helpen obstakels te overwinnen. Deze persoonlijke band die tussen ons ontstaat, creëert een sterk gevoel van vertrouwen en verbondenheid, wat van essentieel belang is voor succes op lange termijn. Ik ben er voor jouw persoonlijke groei en welzijn.

ByLauren personal training Rotterdam contact
By Lauren personal trainer in Rotterdam met een bal

10 weeks challenge

Wil je investeren in persoonlijke groei en welzijn? In mijn 10 weken durende personal training in Rotterdam pakket, krijg je 10 weken lang personal training die volledig is toegespitst op jouw individuele fitnessdoelen. Op basis van een helder plan en een duidelijke structuur gaan we samen aan de slag. Daarnaast krijg je toegang tot alle functies van de ByLaurencoaching app. Het enige wat jij nog moet beslissen, is of je één of twee keer per week in de ByLauren trainingsstudio wilt trainen. Als personal trainer in Rotterdam sta ik graag voor je klaar!

Meer weten over de mogelijkheden van personal coaching in Rotterdam of inschrijven voor mijn 10 week- personal training project? Neem vandaag nog contact op met ByLauren!