Afvallen Rotterdam
By Lauren personal trainer in Rotterdam met een bal

Wil je afvallen in Rotterdam? Laat mij je helpen!

Afvallen in Rotterdam? Laat mij je helpen met persoonlijke aandacht, de beste voeding en beweging. Ik ben Lauren en sinds mijn geboorte leef ik met Cystic Fibrosis, ook wel taaislijmziekte genoemd. Deze uitdaging heeft mij doen inzien hoe belangrijk gezond zijn, beweging en goede voeding zijn voor je lichaam. Ik weet precies wat er nodig is om jou te laten afvallen en je weer gezond en fit te laten voelen.

Wil je afvallen in Rotterdam? Neem dan direct contact met mij op.

Kleinschalig en persoonlijk

Wanneer je wil afvallen zijn twee dingen heel erg belangrijk: beweging en voeding. In mijn sportstudio in Rotterdam Noord geef ik kleinschalige trainingen waarbij jij als klant centraal staat. Wat we ook doen, het is gericht op jouw doelen en wensen. Is je wens gewicht te verliezen? Dan gaan we daar samen voor aan de slag.
Ik stel op basis van jouw doelen en wensen een trainingsschema op. Dit schema is zo ontwikkeld dat jij je uitgedaagd blijft voelen maar niet te ver hoeft te gaan. Een mooi midden is heel belangrijk want alleen dan houd je het vol!

 

Voeding

Natuurlijk kijk ik samen met jou naar jouw voeding. Wat eet je nu, wat moeten we aanpassen en hoe zorgen we er samen voor dat het haalbaar is voor jou? Bij mij draait het niet om strenge diëten of tijdelijke oplossingen, maar om het creëren van een duurzame en gebalanceerde eetgewoonte die past bij jouw leven. We beginnen met een grondige analyse van je huidige voedingspatroon en bespreken je doelen en eventuele uitdagingen. Vervolgens stel ik een persoonlijk voedingsplan op dat rekening houdt met jouw voorkeuren, behoeften en dagelijkse routines.

Mijn aanpak is breed: ik kijk naar de kwaliteit van de voeding die je binnenkrijgt, de timing van je maaltijden, en hoe we gezonde keuzes kunnen integreren in jouw dagelijks leven zonder dat het voelt als een opgave. Of je nu wilt afvallen in Rotterdam, je energieniveau wilt verhogen, of gewoon gezonder wilt eten, ik begeleid je stap voor stap.
Met praktische tips, lekkere recepten en voortdurende ondersteuning zorg ik ervoor dat je je voedingsdoelen bereikt en behoudt. Samen maken we van gezonde voeding een gewoonte die je met plezier kunt volhouden en zorgt dat je gewicht gaat verliezen.

Uiteraard zorgen we er samen voor dat je gewichtsverlies niet tijdelijk is maar voor altijd!

ByLauren personal training Rotterdam contact
By Lauren personal trainer in Rotterdam met een bal

Afvallen in Rotterdam met mijn Coachingsapp

Om afvallen nog gemakkelijker te maken heb ik een uitgebreide app ontwikkeld. Deze app biedt een overzichtelijk platform waar je eenvoudig je voedingspatroon kunt analyseren en bijhouden. Of je nu je eetgewoonten wilt verbeteren of specifieke fitnessdoelen hebt, de app helpt je om inzicht te krijgen in wat je eet en hoe je het kunt optimaliseren.

Daarnaast kun je al je trainingen nauwkeurig volgen. Van je eerste warming-up tot je laatste herhaling, je voortgang wordt gedetailleerd vastgelegd, zodat je altijd weet waar je staat en wat je nog kunt verbeteren.

Een ander groot voordeel van de By Lauren Coaching app is de flexibiliteit in coaching. Je kunt kiezen uit verschillende vormen van begeleiding die het beste bij jouw levensstijl en doelen passen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor afvallen in Rotterdam? Of wil je kennismaken met een persoonlijk gesprek? Neem dan nu contact met me op!